Sail no.Boat name:Owner(s):Harbour:
064YottieMatt StuartSydney
113Louise af StribRichardt VorkStrib
12828Lykken 2Per Haraldsen og Irene WiedswangOslo
DEN 56Lady SeaPoul Bjørn RasmussenRudkøbing
Add your own pictures!
Forskellen på HR 38 og HR 382 er afgjort større end man skulle tro ved første øjekast. HR 382 er et helt nyt og mere moderne design. Skroglinierne er helt nye, mere moderne, og inkluderer otte års mere erfaring.

382’erens skrog er længere, bredere, har en skarpere indgang, og en fladere agtersektionen. Den har en dybere, kortere og mere effektiv køl, samt et mere effektivt rordesign. 382’eren har også en indkapslet blykøl, mens 38 har et indkapslet jern køl. Bly giver et lavere tyngdepunkt og gør at båden kan bære et større sejlareal og generere bedre hastighed, og gå tættere til vinden.

Sejlarealet er større på 382’eren.

Skroget på 382’eren er isoleret med Divinycell skumkerne, som på den nuværende række af Hallberg Rassy’er. HR 38 har vanger og ingen isolering i skroget.

Den grundlæggende indretning er den samme, men 382’eren har et mere søgående F-formet pantry og har endnu et finere snedkerarbejde, med sine ventilerede døre, elegant afrundede kant af salonbordet og mere overdådigt indrettet polstring.

Attachments:

HR 382 videos:

You are very welcome to discuss the HR 382 below, and share your experiences with the rest of HR-Club. Please register at Disqus – is done very quick and easy!!

Leave a Reply